Header image  
Kerkmusicus en docent  
line decor
  
line decor

 
 
 
 
 
 
Composities

Onder Psalmen treft u bewerkingen aan van berijmde Psalmen(berijming 1969) zoals die in het Liedboek voor de Kerken (1972) zijn opgenomen en onberijmde Psalmen. De Gezangen zijn uit dezelfde bundel genomen. Onder Zingend Geloven en Tussentijds zijn bewerkingen van liederen uit de gelijknamige bundels Zingend Geloven (1 t/m 8) en Tussentijds te vinden. Bij Motetten vindt u toonzettingen van bijbelteksten uit zowel het
Oude als het Nieuwe Testament. Bij Overige Werken treft u bewerkingen aan van liederen afkomstig uit andere bundels (GvL, Oud-Katholiek Gezangboek), en andere liturgisch bruikbare composities. Daar vindt u ook de grotere koorwerken, zoals een Kerstoratorium, Passionen en Missen.
Bij alle koorwerken is aangegeven voor welke bezetting deze zijn geschreven. (S=sopraan, A=alt, T=tenor, B=bas, M=mannenstem, O=orgel). Bij de Orgelwerken zijn composities te vinden die al of niet in combinatie met andere instrumenten binnen de liturgie of als vrije orgelwerken buiten de liturgie zijn uit te voeren.

 
BESTELLEN

Alle composities zijn te bestellen via e-mail. De prijs is afhankelijk van het aantal pagina’s ( € 0,50 per pagina excl verzendkosten) (de meeste psalm- en liedbewerkingen omvatten 1 pagina).